fbpx

Over ons

Jaap Bos, eigenaar NOVAFIT

“Welkom op de website van NOVAFIT. Super dat je de tijd neemt om rond te kijken. We hopen dat je een goed beeld krijgt van onze programma’s en hoe we je kunnen helpen.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je nog meer wilt weten”.

Je bent bij NOVAFIT aan het juiste adres als je:

Jaap Bos personal trainer
fitter worden bij novafit
small group personal training

Niet alleen fit voelen, maar echt fit zijn; dat is onze missie!

Je kunt op vele manieren sporten, lang of kort, cardio of kracht, binnen of buiten. Bewegen en sporten is altijd goed. Maar je kunt echt verschil maken en effectief trainen door constant te kijken naar wat het lichaam nodig heeft. 

Bij klachten wordt er vaak vanuit 1 punt getraind om spieren sterker te maken, terwijl juist het hele lichaam sterker maken hierbij niet vergeten moet worden. Trainingen die toegespitst zijn op kracht, conditie en soepelheid zijn vele malen doeltreffender dan je focussen op slechts een facet. 

We kunnen niet wachten om je verder te helpen je gezondheidsdoelstellingen te behalen!

De pijlers van NOVAFIT

MOTIVEREND & BETROUWBAAR

Wij staan voor coaching gebaseerd op oprechte interesse en betrokkenheid. Iedereen heeft wel eens te maken met een motivatiedip. Wij helpen je om deze obstakels te overwinnen en geven je handvatten om er in de toekomst zelf mee om te gaan.

DUIDELIJK & EERLIJK

Wij helpen met het maken van bewuste keuzes. Bij ons geen wonderpil, crashdieet of bandje voor een smalle taille, want echt resultaat behaal je met frequent en op de juiste intensiteit trainen.

KENNIS & KWALITEIT

Hoogwaardige en verantwoorde trainingen met gerichte coaching en adviezen van een ervaren en professionele trainer.

“Om echt fit te worden moet het lijf geprikkeld worden, zonder roofbouw te plegen op het lichaam.”

Ontdek een unieke werkwijze

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!