fbpx

Over ons

We helpen je graag verder met uitdagende en veilige trainingen

Heb jij je ooit afgevraagd?

Een sportschool is ook niet leuk.

fit-worden-in-groningen

Maar gelukkig kan het ook anders...

Werk aan je conditie op een ontspannen manier!

NOVAFIT is de ideale plek voor beginnende sporters of mensen die graag op een verantwoorde manier fit willen worden.

Wij bieden voor alle fitnessniveau’s een verscheidenheid aan lessen en programma’s aan.  Of je nu op zoek bent naar meer kracht, energie of soepelheid…wij hebben wat jij nodig hebt.  

En als er iets is wat we kunnen doen om jouw trainingservaring nog beter te maken dan luisteren we daar naar.

Want jij verdient het om je goed te voelen en NOVAFIT zal je vanaf de eerste dag helpen om dat te bereiken

Onze missie is om een sportomgeving te creëren waar jij je snel op je gemak gaat voelen!

Wie wij helpen

small group personal training

Ontmoet je trainer

“Welkom op de website van NOVAFIT.  Mijn naam is Jaap Bos en ik ben je trainer bij NOVAFIT en ik help je graag op weg naar je doelen. Inmiddels ga ik mijn 17e jaar in als personal trainer en de laatste 7 jaar actief in Haren. Ik ben vader van 2 kids en als ik niet bij NOVAFIT of bij mijn gezin ben dan kun je me vinden ergens in een bos. Want ik ben gek op trailrunning“.

Je bent bij NOVAFIT aan het juiste adres als je:

“Om echt fit te worden moet het lijf geprikkeld worden, zonder roofbouw te plegen op het lichaam.”

0 +
Blije gezichten
0
Trainer
0 +
jaar ervaring
0 .0
afslankshakes

Veel gestelde vragen

Bij NOVAFIT help ik graag mensen helemaal topfit te worden. En door mijn jarenlange ervaring denk ik je niet teleur te stellen. Na mijn studie (sportgezondheid aan de HanzeHogeschool) ben ik begonnen als trainer bij een fysiotherapiepraktijk in Marum, waar ik mensen trainde die waren uitbehandeld bij de therapeut. Met hen werkte ik aan het belastbaarder maken van hun lichaam en voorkoming van terugkerende klachten.

Daarnaast heb ik in de afgelopen 15 jaar verschillende opleidingen gevolgd betreffende personal training en voeding. Maar zonder  teveel over mezelf te praten verwijs ik je graag door naar mijn testimonialspagina. Daar kun je lezen hoe mensen  mijn werkwijze ervaren.

Natuurlijk! Als je het proeflesformulier invult dan nemen we daarover contact met je op.

Bij NOVAFIT werken we met eenvoudige trainingsmaterialen waarmee je heel effectief kunt bewegen en trainen. We willen een sfeervolle studio creëren en vullen de ruimte niet met grote ingewikkelde toestellen, spiegels of harde muziek.

Wat mensen zeggen over NOVAFIT!

Kim Leenders
Lees verder
"Een abonnement bij een reguliere sportschool heeft mij nooit lang kunnen bekoren. Bij Novafit krijg je echt persoonlijke en professionele begeleiding op maat. De oefeningen zijn ook continue aan verandering onderhevig. Door deze aanpak blijf je gemotiveerd en wordt het ook niet saai. Na een paar weken voelde ik mij al fitter en sterker. Ik zou Novafit zeker aanbevelen.
Mascha van Ringen
Mascha van Ringen
Lees verder
"Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten."
Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Chantal Wessels
Chantal Wessels
Lees verder
"Ik (in beginsel niet super sportief en meer sponsor van sportscholen die ik eerder bezocht dan deelnemer) heb een jaar geleden een sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld bij Novafit. Dat is echt de beste keuze in jaren geweest".
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan."
Jantine Wijtsma
Jantine Wijtsma
Lees verder
"Jaap is een geweldige trainer met rust en expertise. Ook/juist als je niet fanatiek bent weet hij je verder te krijgen. Niet door pushen maar door de juiste programma's aan te bieden. Aanbevolen!"
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige. Met plezier rij ik nog steeds naar de trainingen van Jaap wat mede komt doordat Jaap ook net even dat stapje extra doet".
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hiltje Hof
Hiltje Hof
Lees verder
"Veel fijner dan in een reguliere sportschool!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
"De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Petra van Slochteren
Lees verder
"Het sporten hier vind ik super! Je krijgt veel persoonlijke aandacht zodat je de oefeningen van je oefenprogramma (op je eigen niveau) op de juiste manier uitvoert. Ik heb hier heel veel baat bij en kan nu, na ruim een half jaar sporten bij Novafit, meer dan dat ik ooit had gedacht. Het is zelfs zo dat ik al in maanden niet meer bij een fysiotherapeut ben geweest en in de jaren hiervoor was ik daar wel een vaste klant. Sporten bij Novafit is echt een aanrader!"
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Gea Voort
Gea Voort
Lees verder
"ik was al langere tijd naar iets op zoek wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en me fitter en soepeler zou gaan voelen. Bij NOVAFIT heb ik dat eindelijk gevonden.
Marianne Koetze
Lees verder
"Erg prettig sporten in kleine groepen in een veilig en ruim ingerichte ruimte. Individuele trainingsschema's. Online in te plannen. Jaap is erg deskundig en denkt goed met je mee. Bij vragen kan je altijd bij hem terecht".
Previous
Next

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!