fbpx

OVER ONS

Hoe kunnen wij jou helpen!

WAT NOVAFIT UNIEK MAAKT!

Je kunt op vele manieren sporten, lang of kort, cardio of kracht, binnen of buiten. Bewegen en sporten is altijd goed. Maar je kunt echt verschil maken en effectief trainen door constant te kijken naar wat het lichaam nodig heeft. 

Bij klachten wordt er vaak vanuit 1 punt getraind om spieren sterker te maken, terwijl juist het hele lichaam sterker maken hierbij niet vergeten moet worden. Trainingen die toegespitst zijn op kracht, conditie en soepelheid zijn vele malen doeltreffender dan je focussen op slechts een facet. 

“Om echt fit te worden moet het lijf geprikkeld worden, zonder roofbouw te plegen op het lichaam.”

Kleine groepen of volledig privé trainen
100%
Functioneel trainen zonder toestellen
100%
Programma's volledig op maat
100%
Afspraken vast of flexibel in te plannen
100%

JE BENT WELKOM!

Bouw op ervaring

Met een koffer vol ervaring kunnen wij voor jou een passend en verantwoord programma opstellen.

Ontvang gelijk feedback

Als je vragen hebt of twijfelt over je over een oefening of je techniek dan is er altijd iemand dichtbij.

Vertrouwd gezicht

Ontvang persoonlijke aandacht van je persoonlijke coach.

Aangename sfeer

Bij NOVAFIT geen spiegels, harde muziek of een schreeuwerige instructeur. We willen je ervaring zo aangenaam mogelijk maken.

Eerlijke communicatie

We willen graag zo helder en transparant met je overleggen en passen je programma aan waarnodig.

Je staat niet alleen

Bij NOVAFIT sta je niet alleen. We willen je leren kennen en zijn blij dat je er bent.

DE PIJLERS VAN NOVAFIT

MOTIVEREND & BETROUWBAAR

Wij staan voor coaching gebaseerd op oprechte interesse en betrokkenheid. Iedereen heeft wel eens te maken met een motivatiedip. Wij helpen je om deze obstakels te overwinnen en geven je handvatten om er in de toekomst zelf mee om te gaan.

DUIDELIJK & EERLIJK

Wij helpen met het maken van bewuste keuzes. Bij ons geen wonderpil, crashdieet of bandje voor een smalle taille, want echt resultaat behaal je met frequent en op de juiste intensiteit trainen.

KENNIS & KWALITEIT

Hoogwaardige en verantwoorde trainingen met gerichte coaching en adviezen van een ervaren en professionele trainer.

Onze cijfers

1 +
jaar ervaring
1 +
blije gezichten

Jaap Bos, eigenaar NOVAFIT

“Welkom op de website van NOVAFIT. Super dat je de tijd neemt om rond te kijken. We hopen dat je een goed beeld krijgt van onze programma’s en hoe we je kunnen helpen.  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je nog meer wilt weten”.

Je bent bij NOVAFIT aan het goede adres als je:

Jaap Bos personal trainer
JOUW FITHEID ALTIJD CENTRAAL!
Mascha
Mascha
Lees verder
"Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten
Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Chantal
Chantal
Lees verder
"Ik (in beginsel niet super sportief en meer sponsor van sportscholen die ik eerder bezocht dan deelnemer) heb een jaar geleden een sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld bij Novafit. Dat is echt de beste keuze in jaren geweest".
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige. Met plezier rij ik nog steeds naar de trainingen van Jaap wat mede komt doordat Jaap ook net even dat stapje extra doet".
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Previous
Next

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!