fbpx

Personal Training Haren

Met personal training Haren van NOVAFIT

Voel je snel gezonder, energieker, fitter en slanker!

Woon jij in de regio Haren en wil je graag fitter worden? Zit je slecht in je vel en heb je een chronisch gebrek aan energie? Probeer je al langer af te vallen, maar krijg je het maar niet voor elkaar? Fitter en energieker worden is een pittige uitdaging vooral als je het probeert zonder gerichte begeleiding.

personal training Groningen

Personal Training HAREN bij NOVAFIT!

Ben je op zoek naar een personal trainer  in Haren? Kom naar NOVAFIT ! Wij zijn gespecialiseerd in 1 op 1 training en staan klaar om als jouw personal trainer aan de slag te gaan.

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, wij helpen je graag deze te bereiken. Van beginners tot ervaren sporters, met onze persoonlijke begeleiding maken we een programma speciaal voor jou op maat. Met personal training bij novafit voel je je binnen de kortste keren energieker, krachtiger en gezonder.

Wat is personal training

Wanneer je met een personal trainer aan de slag gaat betekend het dat er naar jouw kwaliteiten, conditie en wensen wordt gekeken om je zo goed mogelijk te begeleiden. Ieder lichaam is anders daarom is het belangrijk dat het soort training dat je uitvoert daar goed op aansluit. Zo kan je zo snel mogelijk  de gewenste resultaten behalen. Een personal trainer is een vertrouwenspersoon en helpt je met het sporten zelf, maar ook net je motivatie. Wat je ook nodig hebt, jouw persoonlijke coach altijd voor je klaar met 1-op1 begeleiding.

Ben je geintresseerd in een personal trainer in Haren? Wacht niet langer en vraag een gratis proeftraining aan!

Liever fit worden op een andere manier?

Wij bieden voor alle Harenaars personal training in een kleine groep aan. Kijk ook eens op small group personal training Haren

Voor wie is een personal trainer geschikt?

Personal training is voor iedereen geschikt, het maakt niet uit wat voor ervaring je hebt, of je jong of oud bent en wat je doelen zijn. Bij de kennismaking kijkt jouw personal trainer naar je huidige startsituatie, conditie, motivatie en doelen die je wilt halen en op basis daarvan wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld.Of je nou hulp nodig hebt met revalideren, gewichtsverlies, het verbeteren  van je conditie of trainen voor een sportevenement, een personal trainer van Novafit kan u helpen

Om tot een duurzaam resultaat te komen focust ons programma zich onder andere op:

Waarom kiezen voor personal training Haren bij NOVAFIT?

Ben je op zoek naar een personal trainer bij het sporten en voedingsadvies? Dan is de 1-op-1 personal training van novafit in Haren perfect voor jou! Voor slechts 35 euro per sessie kan je al aan de slag met je eigen coach. 

Laten we de volgende stap zetten naar een fit, soepel & sterk lichaam.

personal training groningen

Sporten onder persoonlijke begeleiding bij novafit

Individuele programma's worden op maat gemaakt naar jou wensen.

Alle trainingen passen in jouw agenda

Alle oefeningen staan in teken van jouw persoonlijke fitheid en gezondheid

Ben je er klaar voor om op een fitter te worden met de Personal Training van NOVAFIT? Neem dan gauw contact met ons op!

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!