fbpx

Personal training Haren | Novafit

 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Training op jouw niveau alleen met een trainer

voel je snel energiek, slanker en krachtiger met personal training van NOVAFIT

Personal training in Haren bij NOVAFIT

Ben je op zoek naar een personal trainer in Haren en omgeving? Start met sporten bij Novafit! Onze gespecialiseerde trainers staan voor je klaar om met 1-op-1 training aan de slag te gaan. De personal training van Novafit is voor iedereen geschikt, het maakt niet uit wat je doelen zijn, wij helpen jou graag om deze te bereiken. Of je een beginnende of ervaren sporter bent maakt ook niet uit, er wordt een sport en trainingsprogramma voor jou op maat gemaakt. Bovendien krijg je naast de persoonlijke begeleiding bij het sporten ook een persoonlijk voedingsplan. Of je nou hulp nodig hebt met revalideren, gewichtsverlies, het verbeteren van je conditie of trainen voor een sportevenement, personal training van Novafit kan u helpen.

Wat houdt personal training in?

Een personal trainer is simpel gezegd iemand die jou op een 1-op-1 manier helpt en begeleid met jouw lichamelijke training. Jouw personal trainer kijkt samen met jou naar je wensen, kwaliteiten en conditie om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Iedereen is anders, daarom is het belangrijk dat de trainingen en oefeningen goed bij jou en jouw lichaam passen. Zo kan je zo snel en goed mogelijk de gewenste resultaten halen. Bovendien is een personal trainer ook een vertrouwens persoon, je wordt niet alleen met het sporten zelf geholpen maar ook met je motivatie en voedingsplan. Jouw persoonlijke trainer staat altijd voor je klaar met 1-op-1 begeleiding, wat je ook nodig hebt.

Voor is een personal trainer geschikt

Iedereen kan aan de slag met een personal trainer, je hoeft geen topsporter te zijn om met een eigen coach aan de slag te gaan. Jong of oud, ervaren of onervaren, een personal trainer helpt om het beste uit jezelf te halen. Wanneer je met een persoonlijke coach aan de slag gaat wordt er naar een aantal factoren gekeken zoals conditie, ervaring, motivatie en jouw doelen. Op basis hiervan stelt de trainer een speciaal plan voor jou op en gaan jullie samen aan de slag om dit zo succesvol mogelijk uit te voeren. Met personal training bij Novafit voel je je binnen de kortste keren energieker, krachtiger en gezonder.

 

 Waarom kiezen voor personal training van Novafit in Haren

Ben je op zoek naar een personal trainer bij het sporten én voedingsadvies in Haren? Dan is de 1-op-1 persoonlijke begeleiding van Novafit in Haren perfect voor jou! Voor slecht €45,- per sessie kan jij al aan de slag met je eigen trainer. Sporten met een personal trainer bij Novafit heeft veel voordelen zoals;

Trainen op jouw niveau alleen met je eigen trainer

Individuele programma’s worden op maat gemaakt naar jou
wensen

altijd persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt

Alle trainingen worden binnen jouw agenda gepast

Een uitgebreide intake en continue voortgangsmetingen

Alle oefeningen staan in het teken van jouw persoonlijke fitheid en gezondheid.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER NOVAFIT

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."

  Otto de Gries
  Otto de Gries
 • "Jaap is een geweldige trainer met rust en expertise. Ook/juist als je niet fanatiek bent weet hij je verder te krijgen. Niet door pushen maar door de juiste programma's aan te bieden. Aanbevolen."

  Jantine Wijtsma
  Jantine Wijtsma

Personal training aanvragen

Contactgegevens

NovaFit

Felland Noord 12d
9753TB
Haren

Tel: 06-19518769
E-mail: info@novafit.nl

Social media

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!