fbpx

Testimonials

Wat anderen zeggen over NOVAFIT

personal training bij novafit in Haren

Veel fijner dan in de reguliere sportschool!

Hiltje Hof
5/5

Ik was al langere tijd op zoek naar iets van sport wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en waardoor ik me fitter en soepeler zou gaan voelen. Dat heb ik bij NOVAFIT gevonden.

Plezierige begeleiding met goede adviezen en aansporing, zonder dat het te opdringerig wordt.

Gea Voort
5/5
Gea Voort

Je merkt al heel snel dat je fitter wordt en dat je meer aan kunt. Je ziet restltaat: een strakker lijf. Ik train nu twee keer week en ik zou niet anders willen!

Claudia Mulder
5/5

Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NOVAFIT en dat is inderdaad echt anders!

Marijke Wortel
5/5
Marijke Wortel
schermafbeelding-2018-10-24-om-11.59.37

Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen.

Otto de Gries
5/5

2015 was voor mij persoonlijk een zwaar jaar, mijn energiepeil was laag door alle ervaringen en ik was verre van fit. Ik moest bewust doelen stellen om uit het neerwaartse spiraal te komen waar ik in zat. Ik had uitdagingen nodig en die vond ik in het sporten waardoor ik weer focus kreeg.De kilo’s (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige!

Jacco Strik
5/5

Ik kan trainen bij NOVAFIT een ieder aanbevelen; kleine groepen, gerichte begeleiding. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend. Jaap helpt mij mijn persoonlijke doelstellingen te realiseren!

Georgette Matthijssen
5/5

Overige Reviews

Maaike Verbeek
Lees verder
"Fijne plek om te sporten! Jaap maakt fijne, op maat gemaakte trainingsschema’s, goede persoonlijke begeleiding! Sporten in kleine groepjes, allemaal op eigen niveau, in een prettige ruimte met een goede sfeer! Niet een standaard sportschool, een aanrader!!"
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan."
Anu den Rooden
Lees verder
"Anders dan anders, geen toestellen, alleen losse gewichten en nog wat hulpmiddelen, waardoor het lichaam alles zelf moet doen! Ik heb een proefles genomen en die als zeer prettig ervaren. Prettige, rustige begeleiding en alle oefeningen precies op maat. NOVAFIT is echt een aanrader!"
Paulien Elthing
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Michel van den Berg
Lees verder
"Eindelijk mijn plek kunnen vinden om met veel inzet en plezier te kunnen sporten. Onder toeziend oog van ervaren trainer Jaap Bos werk ik aan een individueel en persoonlijk opgesteld programma. Dit doe ik samen in een klein groepje waarbij iedereen haar of zijn eigen programma heeft. Dat maakt voor mij wel het verschil omdat je dan toch een teamgevoel krijgt. Jaap maakt ook gebruik van een app waarin je je sporttijden kan reserveren en hij geeft ook handige tips op het gebied van verantwoord eten. Erg handig deze app!Sporten bij Novafit is echt een aanrader!"
Marije van Dijk
Lees verder
"Na jaren niet gesport te hebben,was het fijn om bij Novafit weer het plezier in sporten te ontdekken. Mijn houding, energie en balans is verbeterd en daarmee het vertrouwen in wat mijn lichaam eigenlijk allemaal kan! Het is sporten in een veilige omgeving met een brede doelgroep waarbij het draait om jouw mogelijkheden en dat je de oefeningen goed uitvoert. Bij beperkingen of blessures wordt er aangepast naar jouw wensen, kunnen en bereik. De begeleiding van Jaap is persoonlijk, kalm en welkom!"
Chantal Wessel
Lees verder
"Er is veel persoonlijke aandacht en Jaap heeft veel kennis van zaken. Het werken met een individueel programma waarbij echt goed gekeken wordt naar je doelen en wat je wilt bereiken vind ik echt een heel groot pluspunt. Hier zit ook een goede opbouw in. Als een oefening om wat voor reden dan ook niet lukt komt Jaap altijd met een andere oefening waardoor je het programma wel goed af kunt ronden."
Paula Kipling
Lees verder
"Als een te zware, ongeschikte moeder van middelbare leeftijd was ik op zoek naar iets persoonlijkers dan een sportschool vol machines en tv-schermen, een plek waar ik meer gefocust kon zijn en kon profiteren van individuele aandacht en een trainingsplan op maat. Jaap geeft mij ondersteuning en aanmoediging. De studio is altijd schoon en de apparatuur die we gebruiken is vers. Dus ik voel me fitter en ben afgevallen, en ik weet dat Jaap me gemotiveerd houdt om door te gaan met de verbeteringen."
Monique & Dirk Bensdorp
Lees verder
"Wij hebben met veel plezier bij NOVAFIT aan onze conditie gewerkt. Jaap heeft ons goed begeleid met afwisselende oefeningen en hield rekening met onze fysieke grenzen. In deze coronatijd wordt de hygiëne goed in acht genomen. De communicatie was duidelijk via de mail. Door onze verhuizing moeten wij helaas stoppen. Kortom een plezierige Personal trainer om je fitheid te behouden of te verbeteren."
Petra van Slochteren
Lees verder
"Het sporten hier vind ik super! Je krijgt veel persoonlijke aandacht zodat je de oefeningen van je oefenprogramma (op je eigen niveau) op de juiste manier uitvoert. Ik heb hier heel veel baat bij en kan nu, na ruim een half jaar sporten bij Novafit, meer dan dat ik ooit had gedacht. Het is zelfs zo dat ik al in maanden niet meer bij een fysiotherapeut ben geweest en in de jaren hiervoor was ik daar wel een vaste klant."
Marianne Koetze
Lees verder
"Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Erg prettig sporten in kleine groepen in een veilig en ruim ingerichte ruimte. Individuele trainingsschema's. Online in te plannen. Jaap is erg deskundig en denkt goed met je mee. Bij vragen kan je altijd bij hem terecht."
Wietke Tjepkema
Lees verder
"Fijne trainer, flexibel qua trainingstijd en inhoudelijk deskundig"

De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!

Suzanne Kielman
5/5
schermafbeelding-2019-04-30-om-15.35.24

Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten. Na rugklachten en de zoveelste fysiotherapeut die me vertelde dat ik een slappe rug had, heb ik me door de enthousiaste verhalen van een vriendin laten overhalen.

En het werkt! Inmiddels ben ik bijna een half jaar verder, ben ik  sterker, zit strakker in mijn vel en heb meer energie.

Dus zeker ook voor de niet-sportievelingen onder ons: NOVAFIT is een aanrader

Mascha van Ringen
5/5

Jaap is een geweldige trainer met rust en expertise. Ook/juist als je niet fanatiek bent weet hij je verder te krijgen. Niet door pushen maar door de juiste programma’s aan te bieden. Aanbevolen.

Jantine Wijtsma
5/5
schermafbeelding-2018-10-24-om-11.53.32

Ik fiets en wandel graag, ook op vakantie. Dus ik wil graag fit en vrij van blessures blijven. Dat lukt helemaal bij NOVAFIT. Inmiddels al ruim 6 jaar train ik met heel veel plezier. Jaap houdt mij in een uitstekende conditie zodat ik een actief leven kan leiden. En zelfs kan kamperen met fiets en klein tentje, en skiën in de winter.

Lies Pol
5/5
Lies Pol
nicolet-middel

Ik stond versteld van wat ik mocht eten en hoe leuk de trainingen waren. En echt na 1 week was ik al een kilo afgevallen. Na 3 weken was ik 3 kilo kwijt en toen heb ik het programma gelijk verlengd.  De kilo’s bleven er van af vliegen en ik ben van 34,8 naar 29,1 in vetpercentage gegaan.

Nicolette Middel
5/5
personal trainer Haren

De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je fitheid en gezondheid werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen overheersende muziek of een zaal  vol met apparaten en zwetende lijven.

Hanneke Vochteloo
5/5

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!