fbpx

Testimonials

personal training bij novafit in Haren

“Veel fijner dan in de reguliere sportschool!”

5/5

Hiltje Hof

Aanbevelingen

2015 was voor mij persoonlijk een zwaar jaar, mijn energiepeil was laag door alle ervaringen en ik was verre van fit. Ik moest bewust doelen stellen om uit het neerwaartse spiraal te komen waar ik in zat. Ik had uitdagingen nodig en die vond ik in het sporten waardoor ik weer focus kreeg.De kilo’s (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige!

5/5

Jacco Strik

Google Reviews

Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Anu den Rooden
Lees verder
"Anders dan anders, geen toestellen, alleen losse gewichten en nog wat hulpmiddelen, waardoor het lichaam alles zelf moet doen! Ik heb een proefles genomen en die als zeer prettig ervaren. Prettige, rustige begeleiding en alle oefeningen precies op maakt. NOVAFIT is echt een aanrader!"
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Chantal Wessel
Chantal Wessel
Lees verder
Er is veel persoonlijke aandacht en Jaap heeft veel kennis van zaken. Het werken met een individueel programma waarbij echt goed gekeken wordt naar je doelen en wat je wilt bereiken vind ik echt een heel groot pluspunt. Hier zit ook een goede opbouw in. Als een oefening om wat voor reden dan ook niet lukt komt Jaap altijd met een andere oefening waardoor je het programma wel goed af kunt ronden. Kortom: sporten bij Novafit is echt een aanrader!
Paula Kipling
Lees verder
Als een te zware, ongeschikte moeder van middelbare leeftijd was ik op zoek naar iets persoonlijkers dan een sportschool vol machines en tv-schermen, een plek waar ik meer gefocust kon zijn en kon profiteren van individuele aandacht en een trainingsplan op maat. Jaap geeft mij ondersteuning en aanmoediging. De studio is altijd schoon en de apparatuur die we gebruiken is vers. Dus ik voel me fitter en ben afgevallen, en ik weet dat Jaap me gemotiveerd houdt om door te gaan met de verbeteringen.
Petra van Slochteren
Lees verder
Het sporten hier vind ik super! Je krijgt veel persoonlijke aandacht zodat je de oefeningen van je oefenprogramma (op je eigen niveau) op de juiste manier uitvoert. Ik heb hier heel veel baat bij en kan nu, na ruim een half jaar sporten bij Novafit, meer dan dat ik ooit had gedacht. Het is zelfs zo dat ik al in maanden niet meer bij een fysiotherapeut ben geweest en in de jaren hiervoor was ik daar wel een vaste klant. Sporten bij Novafit is echt een aanrader!
Marianne Koetze
Lees verder
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Erg prettig sporten in kleine groepen in een veilig en ruim ingerichte ruimte. Individuele trainingsschema's. Online in te plannen. Jaap is erg deskundig en denkt goed met je mee. Bij vragen kan je altijd bij hem terecht. Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Erg prettig sporten in kleine groepen in een veilig en ruim ingerichte ruimte. Individuele trainingsschema's. Online in te plannen. Jaap is erg deskundig en denkt goed met je mee. Bij vragen kan je altijd bij hem terecht.
Michel van den Berg
Lees verder
Eindelijk mijn plek kunnen vinden om met veel inzet en plezier te kunnen sporten. Onder toeziend oog van ervaren trainer Jaap Bos werk ik aan een individueel en persoonlijk opgesteld programma. Dit doe ik samen in een klein groepje waarbij iedereen haar of zijn eigen programma heeft. Dat maakt voor mij wel het verschil omdat je dan toch een teamgevoel krijgt. Jaap maakt ook gebruik van een app waarin je je sporttijden kan reserveren en hij geeft ook handige tips op het gebied van verantwoord eten. Erg handig deze app!Sporten bij Novafit is echt een aanrader!
Previous
Next
Marijke Wortel

Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NOVAFIT en dat is inderdaad echt anders!

5/5

Marijke Wortel

Facebook Reviews

Maaike Verbeek
Lees verder
""Fijne plek om te sporten! Jaap maakt fijne, op maat gemaakte trainingsschema’s, goede persoonlijke begeleiding! Sporten in kleine groepjes, allemaal op eigen niveau, in een prettige ruimte met een goede sfeer! Niet een standaard sportschool, een aanrader!!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Gea Voort

“Ik was al langere tijd op zoek naar iets van sport wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en waardoor ik me fitter en soepeler zou gaan voelen. Dat heb ik bij NOVAFIT gevonden.

Plezierige begeleiding met goede adviezen en aansporing, zonder dat het te opdringerig wordt”.

5/5

Gea Voort

Nog meer resultaten

“Ik kan trainen bij NOVAFIT een ieder aanbevelen; kleine groepen, gerichte begeleiding. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend. Jaap helpt mij mijn persoonlijke doelstellingen te realiseren!”

5/5

Georgette Matthijssen

NOG MEER ERVARINGEN

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!