fbpx

Fit worden in Groningen en Haren!

Maak kennis met een unieke werkwijze en ontwikkel...

EEN BETERE CONDITIE

Nooit meer hijgend en puffend de trap op. Met onze gevarieerde training ontwikkel je binnen een paar weken meer conditie.

MEER KRACHT

We trainen op een veilige en verantwoorde wijze waardoor vage pijntjes snel verdwijnen.

Meer balans en lenigheid

Snel minder stramme spieren en/of gevoelige gewrichten door onze verfijnde stabiliteit- en mobilteitsoefeningen

Minder gewicht

Verlies geleidelijk overtollige kilo's en ontwikkel een zichtbaar strakker en slanker lijf.

Marijke Wortel

Wat anderen zeggen over NOVAFIT

Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NOVAFIT en dat is inderdaad echt anders!

Marijke Wortel
5/5

Vraag hier je proeftraining aan!

De gratis proeftraining van NOVAFIT heeft vele voordelen:

Vraag snel je gratis proeftraining aan en we helpen je graag verder.

Meer ervaringen na een proefles bij NOVAFIT

Mascha
Mascha
Lees verder
Na rugklachten en de zoveelste therapeut die me vertelde dat ik een slappe rug had, heb ik me door de enthousiaste verhalen van een vriendin laten overhalen. Ik heb toen maar een proefles geprobeerd. En het werkt! Inmiddels ben ik bijna een half jaar verder, ben ik sterker, zit strakker in mijn vel en heb meer energie.
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Gea Voort
Gea Voort
Lees verder
"ik was al langere tijd naar iets op zoek wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en me fitter en soepeler zou gaan voelen. Bij NOVAFIT heb ik dat eindelijk gevonden.
Anu den Rooden
Lees verder
"Anders dan anders, geen toestellen, alleen losse gewichten en nog wat hulpmiddelen, waardoor het lichaam alles zelf moet doen! Ik heb een proefles genomen en die als zeer prettig ervaren. Prettige, rustige begeleiding en alle oefeningen precies op maakt. NOVAFIT is echt een aanrader!"
Previous
Next

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!