fbpx

SPORTEN MET Z’N TWEEËN

DUO PERSONAL TRAINING

Je wilt graag samen met je partner, collega of kennis aan je fitheid werken. Ook dit kan bij NOVAFIT. De trainingen zijn volledig afgestemd op ieders wens en doel. Mochten de wensen dus verschillen dan passen we het programma zo aan dat jullie allebei evenveel uit de training halen zonder dat je het gevoel hebt apart van elkaar te sporten. Net zo effectief en ook gezellig!

De voordelen van duo pt

 • Trainen op eigen niveau met je partner, vriend(in), collega of kennis
 • Individueel programma speciaal geschreven op jouw wensen
 • Trainen onder begeleiding van de personal trainer
 • Alle trainingen passend in jullie agenda
 • Optioneel voedingsplan & thuisoefeningen

ERVAAR EEN UNIEK TRAININGSMODEL

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!