fbpx

VOEDINGSCOACHING BIJ NOVAFIT

RESULTAAT VOOR DE LANGERE TERMIJN

EEN FRISSE BENADERING VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL!

Snel Weer in Vorm

Wil je gericht afslanken en aan je lichaamsvorm werken? Kies dan voor een dubbele aanpak. Tijdens dit programma word je geholpen in je training en met je voeding.

21-dagen Challenge

Probeer met behulp van onze  voedingsapp 21 dagen gezonder en gevarieerder te eten. Een ideale boost naar meer energie en verlies van overtollige kilo’s.

1-op-1 Consult

Wil je je eerst grondig laten adviseren? Meld je dan aan voor een gratis  en persoonlijk voedingsconsult.

PERSOONLIJKE

VOEDINGSPLANNEN

Onze maaltijdplannen zijn altijd persoonlijk, gevarieerd en makkelijk te bereiden. Op deze manier zorgen we er voor dat er niks ontbreekt op je weg naar een mooi resultaat.

RECEPT VAN DE MAAND

Courgette met Quinoa & Gepocheerde ei

Verdeel de gekookte quinoa over twee borden. Verwarm de olie in de pan op middelhoog vuur . Bak de knoflook een minuutje en voeg dan de courgette toe, bak dit 3-4 minuten met regelmatig omdraaien. Breng het op smaak met peper, zout en de kruiden, Voeg het mengsel aan de borden toe. In dezelfde pan verwarm je de andere helft van de olie en bak je de tomaatjes voor 2-3 minuten. Breng op smaak met peper, zout en oregano. Voeg toe aan de borden, 

Serveer boven op het mengsel een gepocheerde ei, een beetje chilipoeder en zwarte peper

WAT CLIENTEN ZEGGEN

"Ik kan trainen bij NOVAFIT een ieder aanbevelen; kleine groepen, gerichte begeleiding. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend. Jaap helpt mij mijn persoonlijke doelstellingen te realiseren!"
Georgette Matthijssen
Designer

Meld Je AAN VOOR EEN GRATIS PEROONLIJK CONSULT of de CHALLENGE

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!