fbpx

RESULTAAT VOOR DE LANGE TERMIJN

VOEDINGSCOACHING

Goede voeding is belangrijk voor je gezondheid. Het zorgt voor voldoende goede bouwstenen in je lichaam die je gezond, energiek en fit maken. Veel mensen ervaren bij langdurig ongezond eetgedrag, naast een toename in hun lichaamsgewicht, diverse lichamelijke klachten zoals; moeheid, een futloos gevoel, maag- & darmproblemen of een algehele slechte weerstand. Een groot deel van deze klachten is door goede voeding te verbeteren.

Ons voedingsprogramma

Het voedingsprogramma van NOVAFIT focust op verschillende onderdelen die we stapsgewijs behandelen, namelijk:

 • Focus op gezonde voeding
 • Functie van voeding
 • Volwaardig eten, maar hoe doe je dat?
 • Op gewicht komen en blijven
 • Goede nachtrust en afslanken
 • Doelen stellen

Weten wat je eet en focus leggen op gezonde voeding. Dit vraagt best een omschakeling in je gewoontepatroon. Onderschat dit niet. We nemen hier samen de tijd voor en daarmee leggen een gezonde basis voor de langere termijn. Je klachten verdwijnen en je bereikt eindelijk je streefgewicht.

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.