fbpx

Trainingen

Beleef functionele training op zijn best

Alle trainingen in teken van jouw persoonlijke fitheid

NOVAFIT biedt professionele en persoonlijke training vanuit een functionele benadering. NOVAFIT kiest voor oefeningen die dichtbij de natuurlijke beweegpatronen van de mens liggen. Fitnesstoestellen waarop je zittend bewegingen moet doen horen daar in onze ogen niet bij. Wij kiezen juist voor oefeningen die naast de beweging tegelijkertijd ook de coördinatie, evenwicht, balans en behendigheid trainen. Dit doen wij door gebruik van eigen lichaamsgewicht & eenvoudige, effectieve attributen.

Wij kiezen voor oefeningen die passen bij jouw lichaam en bij jouw wens, daarom traint iedereen op een andere manier.

De voordelen van sporten bij NovaFit

 • Trainingen altijd onder begeleiding van een professionele en ervaren trainer
 • Ontvang directe feedback over je voortgang
 • Train veilig en blijf zonder blessures
 • Train volgens natuurlijke beweegpatronen
 • Beweeg zoals past bij jouw lichaam

Wij doen Personal Training anders!

Personal training

Bij NOVAFIT is 1-op-1 trainen ideaal voor specifieke doelstellingen zoals; revalideren, gewichtsverlies of trainen voor en sportevenement. Train je graag alleen met een trainer, heb je een extra stok achter de deur nodig of is vertrouwen opbouwen eerst belangrijk voor je? Dan is 1-op-1 een goede keuze.

Sporten binnen een kleine groep

small group personal training

Met Small Group Personal Training krijg je de kans om in een kleine groep te trainen en toch op eigen niveau. Vind je het fijn om zelfstandig te sporten, maar op elk moment te kunnen overleggen met je trainer? Is het prettig dat je in de gaten gehouden wordt op effectief en goed trainen en wil je graag met je eigen doelstellingen en wensen aan de slag? Dan past SGPT bij jou.

Voor meer beweegvrijheid

Movement & Mobility

Bij Movement & Mobility werken we in kleine groepen aan soepelheid, elasticiteit en veerkracht. De oefeningen zijn gericht op makkelijker en beter bewegen. 

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Gratis proeftraining

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!