fbpx

Laat je lichaam voor je werken!

MIS jij DEZE CRUCIALE STAP WAARDOOR JE NIET AFVALT?

"ER KLOPTE IETS NIET, MAAR IK WIST NIET WAT HET PROBLEEM WAS"

Vrouwen kunnen zich verloren en gefrustreerd voelen als het gaat om afslanken. Ze doen hun best om zich fitter en slanker te voelen, maar er mist toch iets…

Misschien zit jij ook wel op die plek. Je probeert om gezonder te eten, meer te bewegen, drinkt veel water en je gaat eerder op bed… Alleen je lichaam verandert niet.

De meerderheid van de vrouwen waar ik mee werk zijn vrouwen die al een heel eind op weg zijn. Ze missen alleen een paar kleine stappen die het verschil gaan maken. Als we eenmaal ontdekken welke aanpassingen zij moeten maken dan zien ze hun lichaam positief veranderen en het stoeien kan eindelijk stoppen. 

Wat houd jou tegen?

Ik ben er om je te helpen dit uit te zoeken?

Jaap Bos

RESULTATEN VAN DEELNEMERS

""De zevenheuvelenloop in Nijmegen ging perfect! Mijn tijd: 1.29.39 is boven verwachting. Heuvels waren makkelijk te nemen. Alles ging soepel. Dus nog bedankt voor je training tijdens de voorbereiding en tips voor onderweg. Het heeft mij erg geholpen. Top!"
Lydia van Rijt
"Ben nu ook weer gaan hardlopen en dit kan ik beter volhouden. Volgens mij komt dit o.a. omdat ik door de trainingen van Jaap en NOVAFIT werk aan versterken van spieren. De combinatie hardlopen en fitness werkt erg goed.
Gea Voort
Gea Voort
"Ik ben in 9 voorgaande marathons nog nooit zo fit over de finish gekomen"
Chris Renkema
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige."
Jacco Strik

Ontdek het STRONG-FOR-LIFE programma!

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!