fbpx

WORD EEN RENNENDE SUPERVETVERBANDER!

Loop binnen 4 maanden met veel zelfvertrouwen JE EerstE 5 of 10 km en VERLOS jEZELF van ongewenste kilo's!

Komt dit je bekend voor?

Je hebt van alles geprobeerd om van die ongewenste kilo’s af te komen.

Je wilt graag hardlopen of het hardlopen weer oppakken, maar voelt je onzeker om weer te beginnen. 

In het verleden heb je vaak geprobeerd om op deze manier af te vallen echter verloor je na een paar weken de motivatie of moest je gedwongen stoppen vanwege een blessure.

Daarnaast voel je je onzeker over je lichaam en bent bang dat je na-geroepen wordt op straat. Je weet dat je je daar niks van hoeft aan te trekken al doet het veel met je.

Je wilt dit veranderen. Je wilt trost zijn op jezelf en wat je hebt bereikt en zeker niks aantrekken van wat andere mensen vinden.

"Als dit je bekend voorkomt, dan weet je hoe belangrijk het is om volgens een duidelijk plan te werken en de juiste ondersteuning te krijgen tijdens het proces".

Wij vinden dat het tijd was om mensen hierin te helpen. Mensen de juiste begeleiding en training te bieden dat nodig is  gewicht te verliezen en om met plezier & ontspanning te hardlopen.  Daarom hebben we het STRONG-2-RUN programma ontwikkeld.

"En wanneer je meedoet aan het STRONG-2-RUN programma dan ligt dit alles gelukkig SNEL achter je".

Want....met maar 90 minuten per week krijg jij ...

MEER ZELFVERTROUWEN & MINDER PIJN

Nooit meer onzeker de hardloopschoenen aantrekken of met vervelendere blessures je training moeten afbreken.

MEER ENERGIE & MINDER KILO'S

Op je werk of thuis sprint je de trap op in plaats van 5 minuten bijkomen als je eenmaal boven bent.

MEER Rust & Ontspanning

Vergeet yoga. Hardlopen geeft je rust en kan de chaos in je hoofd heerlijk ordenen en heldere inzichten geven.

EEN SUPER-TROTS GEVOEL

Naast het verliezen van ongewenst vet en lichaamsgewicht wil je ook trots zijn op het ultieme doel, de 5 of 10km!

Gea Voort

Nooit gedacht op zo’n eenvoudige manier aan mijn conditie te werken en tegelijk gewicht te verliezen. Ik voel me strakker, fitter en slanker dan ooit. Fijne loopopdrachten, deskundig advies en spieroefeningen die wat aan je lijf toevoegen.

Karin Verheul

Deelenemer STRONG-2_RUN

Wat is het STRONG-2-RUN PROGRAMMA?

Het STRONG-2-RUN programma van NOVAFIT is ons meest complete online coachingsplan speciaal voor vrouwen die volgens een bewezen methode doelgericht met hardlopen willen afslanken

 • 4 maanden eenvoudig te volgen hardloopopdrachten met een verantwoorde & veilige opbouw.
 • Coaching van je persoonlijke trainer. Ontvang gerichte & duidelijke coaching tijdens het programma.
 • Leefstijlvriendelijke spierversterkende oefeningen. Maak je lichaam sterk & belastbaar voor blessurevrij hardlopen.
 • 4 maanden praktisch te volgen voedingsadvies dat je helpt duurzame keuzes te maken  zonder de leuke dingen op te geven.
 • Wekelijkse voortgangsmetingen. Krijg snel inzichtelijk wat je vorderingen zijn en zie dat je inzet loont.
 • Gegarandeerd resultaat. Als jij binnen 30 dagen het gevoel hebt dat het programma niet geschikt is voor je dan geven we je geld zonder vragen weer terug.

Hoe gaat alles in zijn werk als je besluit om mee te doen?

Om Gelijk goed van start te gaan:

BEPALEN VAN JE STARTSITUATIE

Wij willen iedereen die meedoet aan het programma goed leren kennen en geloven in aandacht & maatwerk.

Je krijgt van ons de tools & het advies om er voor te zorgen dat we alle mogelijke obstakels wegnemen en dat je met vertrouwen en duidelijkheid aan het programma begint. 

Ontdek ons eenvoudig te volgen

UITGEBALANCEERD VOEDINGSPLAN

Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen diëten en te kiezen voor een nieuwe manier in het maken van gezonde keuzes.

Dit is geen methode met strikte regels of beperkingen.  In plaats daarvan focussen we ons op kleine dagelijkse doelen die leiden tot grote veranderingen.

Ren een stuk krachtiger en pijnvrij

MET ONS FUNCTIONEEL TRAININGSPLAN

We hebben leefstijlvriendelijke oefeningen ontworpen die geschikt zijn  voor elk niveau en leefpatroon.

Ook al heb je per dag 60 of maar 10 minuten  beschikbaar, geen probleem. We bieden voor elke situatie een passend beweegplan aan. 

Ontvang hulp van een coach

DIE JE ONTWIKKELING NAUWLETTEND KAN VOLGEN EN WAARNODIG BIJSTUURT

Dit programma is niet iets wat je gedachteloos volgt, maar we willen dat je actief meedoet en dat je blij  je vorderingen deelt.

We willen dat je comfortabel voelt om ons om advies te vragen en staan voor je  klaar  als je vragen of een klein dipje hebt.

Je bent nooit alleen aan het hardlopen…wij zijn er bij elke stap die je zet!

Is het programma geschikt voor jou?

Bij NOVAFIT doen we het anders....

 • Je lichaamsvorm  en je algehele gezondheid wilt  verbeteren. Het STRONG-2-RUN is ontwikkeld om jouw te helpen eindelijk ongewenst gewicht te verliezen en tegelijkertijd je fitheid en conditie wilt verbeteren. Als je graag wilt afslanken, fitter  en sterker wilt worden of je energie niveau wilt verhogen, wij gaan je voorzien van alle tools & adviezen dat nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Dit programma is gemaakt om jou doelstelling te behalen.
 • Je wilt je lichaamsvorm verbeteren en je algehele gezondheid verbeteren. Het STRONG-2-RUN is ontwikkeld om jouw te helpen eindelijk ongewenst gewicht te verlizen en tegelijkertijd je fitheid en conditie te verbeteren. Als je graag wilt afslanken, fitter  en sterker wilt worden of je energie niveau wilt verhogen, we zullen je voorzien van alle tools & adviezen die nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen. Dit programma is gemaakt om jou doelstelling te behalen.
 • Je wilt je lichaamsvorm verbeteren en je algehele gezondheid verbeteren. Het STRONG-2-RUN is ontwikkeld om jouw te helpen eindelijk ongewenst gewicht te verlizen en tegelijkertijd je fitheid en conditie te verbeteren. Als je graag wilt afslanken, fitter  en sterker wilt worden of je energie niveau wilt verhogen, we zullen je voorzien van alle tools & adviezen die nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen. Dit programma is gemaakt om jou doelstelling te behalen.
 • Je wilt je lichaamsvorm verbeteren en je algehele gezondheid verbeteren. Het STRONG-2-RUN is ontwikkeld om jouw te helpen eindelijk ongewenst gewicht te verlizen en tegelijkertijd je fitheid en conditie te verbeteren. Als je graag wilt afslanken, fitter  en sterker wilt worden of je energie niveau wilt verhogen, we zullen je voorzien van alle tools & adviezen die nodig zijn om dat voor elkaar te krijgen. Dit programma is gemaakt om jou doelstelling te behalen.
 • Niet bereid bent 4 maanden van je leven te investeren in het volgen van een bewezen programma.Wij zullen er alles aan doen om je waar nodig te ondersteunen en te coachen. Het enige wat wij vragen is dat je naar mogelijkheden zoekt om er voor te zorgen dat je doet wat gevraagd wordt en geen excuses en redenen gaat bedenken om niet te gaan bewegen of actie te ondernemen.
 • Een atleet of andere wedstrijdgerichte sporter bent die al serieus bezig is met sport, bewegen en voeding. Wij zoeken mensen die net weer beginnen met hardlopen of een actieve leefstijl door middel van hardlopen weer willen oppakken.
 • Niet open staat voor andere ideeën, inzichten en adviezen betreffende je voeding of bewegen. Er zijn vele ideeën en inzichten over voeding en er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome. Helaas is dat ook vaak de valkuil als het gaat om voeding. Er is teveel informatie. En het laatste wat je nodig is hebt is meer informatie. Wij zorgen voor progressie door kleine stapjes te maken en willen geen tijd verliezen met een discussie of een banaan nou wel of niet goed past in een gezond voedingspatroon.
 • Je meer hulp nodig hebt met krachttraining dan hardlopen. Wij helpen je je lichaam blessurevrij te houden en op een veilige manier te versterken. Krachttraining ondersteunt het hardlopen en zorgt voor een hogere verbranding van calorieën in rust, maar we zijn er niet op gericht om zoveel mogelijk gewicht op te tillen of te verplaatsen en dat op instagram of op facebook te laten zien.

Ben jij klaar voor verandering?

Momenteel accepteren we nieuwe aanmeldingen voor ons STRONG-2-RUN programma dus je kunt vandaag nog starten!

Als jij de eerste stap neemt dan zorgen wij voor de rest.

Neem de eerste stap en wij zullen je voorzien van een eenvoudig te volgen stappenplan dat  gezond eten en  gezonde keuzes maken in een stroomversnelling brengt. Op deze manier zit je gelijk op het juiste pad naar het verliezen van ongewenst gewicht en ontwikkelen van meer energie.

Verlies binnen 4 maanden 10 kilo met het STRONG-2-RUN programma!

Klik op onderstaande button om mee te doen en je kunt direct  starten met het programma.

Velige Checkout

Tevredenheids- Garantie

Privacy Protected

Onze garantie voor jou

Zet jezelf op het vandaag nog op het juiste pad en als je binnen 30 dagen besluit dat het programma toch niet bij je past dan geven we je geld – zonder vragen- weer terug. Daar doen we absoluut niet moeilijk over.

MEEr ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

""De zevenheuvelenloop in Nijmegen ging perfect! Mijn tijd: 1.29.39 is boven verwachting. Heuvels waren makkelijk te nemen. Alles ging soepel. Dus nog bedankt voor je training tijdens de voorbereiding en tips voor onderweg. Het heeft mij erg geholpen. Top!"
Lydia van Rijt
"Ben nu ook weer gaan hardlopen en dit kan ik beter volhouden. Volgens mij komt dit o.a. omdat ik door de trainingen van Jaap en NOVAFIT werk aan versterken van spieren. De combinatie hardlopen en fitness werkt erg goed.
Gea Voort
Gea Voort
"Ik ben in 9 voorgaande marathons nog nooit zo fit over de finish gekomen"
Chris Renkema
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige."
Jacco Strik

WIE HEEFT DIT PROGRAMMA BEDACHT?

“Het STRONG-2-RUN programma is alles wat ik geleerd en onderzocht  in 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van mensen en ik dit heb ik een een eenvoudig te volgen systeem geplaatst dat je binnen enkele minuten kunt opstarten als je besluit om je aan te melden”.

foto-jb
Jaap Bos

Eigenaar en trainer NOVAFIT

Jaap Bos is eigenaar van personal trainingsstudio NOVAFIT in Haren en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van mensen hun persoonlijke fit- en gezondheidsdoelstellingen te halen. Hij is zelf enthousiast hardloper en heeft naast personal training & coaching ook meerdere jaren hardlooptraining gegeven.

Wat mensen zeggen over de werkwijze

REVIEWS

Mascha
Mascha
Lees verder
"Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten
Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Chantal
Chantal
Lees verder
"Ik (in beginsel niet super sportief en meer sponsor van sportscholen die ik eerder bezocht dan deelnemer) heb een jaar geleden een sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld bij Novafit. Dat is echt de beste keuze in jaren geweest".
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Previous
Next

Neem de eerste stap en doe mee!

START NU!

VOOR MAAR
297
197
 • 4 maanden coaching
 • Duurzame transformatie
 • Effectief trainingsplan
 • Verlies 10kg in 4 maanden!

Maak de verandering en kom in actie!

Klik op een van onderstaande buttons om gelijk te beginnnen.

Persoonlijke Coaching

4 maanden

625 euro

eenmalig

Online Coaching

4 maanden

197 euro

eenmalig

30 DAGEN - GEEN VRAGEN GELD TERUG - GARANTIE

Je bent volledig beveiligd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet gelooft dat het programma geschikt is voor jou en je gaat helpen om je doelen te halen dan ontvang je, zonder vragen, je geld weer terug.

“We zijn zo overtuigd dat het programma voor jou gaat werken dat we je 30 dagen de kans bieden om van gedachten te veranderen. We houden je niet aan strenge voorwaarden of we smeken je om toch te blijven. Nee, als jij niet tevreden bent binnen 30 dagen dan geven we je geld terug zonder moeilijk te doen”.

Veel gestelde vragen

Nee dat hoeft niet. Je kunt buiten je hardloopopdrachten uitvoeren of thuis op de loopband. 

Nee dat hoeft niet. Je kunt buiten je hardloopopdrachten uitvoeren of thuis op de loopband. 

Nee dat hoeft niet. Je kunt buiten je hardloopopdrachten uitvoeren of thuis op de loopband. 

Nee dat niet. We geven elke week nieuwe loopopdrachten dat varieert van 1 tot maximaal 3 x per week.

Nee dat niet. We geven elke week nieuwe loopopdrachten dat varieert van 1 tot maximaal 3 x per week.

Nee dat niet. We geven elke week nieuwe loopopdrachten dat varieert van 1 tot maximaal 3 x per week.

Nee dat niet. We geven elke week nieuwe loopopdrachten dat varieert van 1 tot maximaal 3 x per week.

Nee dat niet. We geven elke week nieuwe loopopdrachten dat varieert van 1 tot maximaal 3 x per week.

Nee dat hoeft niet. Je kunt buiten je hardloopopdrachten uitvoeren of thuis op de loopband. 

Tijdens het programma zorgen we voor verantwoorde opbouw en maken we je lichaam geleidelijk sterker en goed belastbaar voor het hardlopen. Mocht je wel een blessure oplopen dan gaan we in overleg met elkaar en locale specialisten en kijken we wat wel of niet mogelijk voor je is.  Het is zonde om het programma te onderbreken en weer terug te zijn bij af. Dit willen we voorkomen en doen er alles aan om je resultaten vast te houden.

Je staat in nauw contact met je persoonlijke coach en wekelijks meten we je voortgang en doen verschillende testen. Deze houden we bij in de NOVAFIT coachingsapp. Zo zorgen we ervoor dat je goed op schema ligt en kunnen we je progressie nauwkeurig in de gaten houden.

Dat kan hoor. Het programma is ook erg waardevol om op deze manier  hardloopdoelen te halen, je belastbaarheid in je lichaam op te bouwen en je doorzettingsvermogen te verbeteren.

Twijfel je nog of heb je nog andere vragen?  Neem gerust  contact met ons op.

Privacy verklaring I dddadd I adadd

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!