fbpx

VERBETER JE CONDITIE

START TO RUN

Je vind hardlopen een fijne manier om aan je conditie te werken en je hoofd leeg te maken, maar beseft dat er al gauw pijntjes op de loer liggen. Wij kunnen je helpen je lichaam belastbaarder te maken en zo blessures te voorkomen. Je traint 1 x per week gericht aan de spieren die nodig zijn om het hardlopen nog prettiger en beter te laten voelen. Je geniet binnen no-time weer volop van het hardlopen en merkt al gauw dat het lichaam meewerkt in plaats van tegen.

Start to Run bij NOVAFIT

 • Trainen op eigen niveau in een kleine groep
 • Training onder begeleiding van de personal trainer
 • Programma duur van 6 weken
 • Optioneel thuisoefeningen

ERVAAR EEN UNIEK TRAININGSMODEL

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.