fbpx
GRATIS DOWNLOAD

WACHT! ONTDEK NU HOE JE SNEL FIT GAAT WORDEN MET 4 FULL-BODY OEFENINGEN!

Download ons programma en haal veel meer plezier en resultaat met fitnessoefeningen waarbij het hele lichaam zich moet gaan inzetten.

Spendeer geen minuut meer aan ingewikkelde toestellen....

Ontdek hoe het anders kan zonder langdurige sportschoolsessies en stress!

Wil je meer resultaat, maar minder lang sporten?

Met dit e-book leer je hoe je met 4 functionele full-body oefeningen je hele lichaam op een zeer effectieve wijze traint.

"Ik wist niet dat fitness ook leuk kon zijn. Uitdagende oefeningen die je zowel thuis als in de sportschool kan doen"
Marijke Wortel
Designer

Wist je dat? Trainen met eigen lichaamsgewicht of losse attributen een extra naverbranding geeft van tot wel 50% meer dan zittende spieroefeningen?

Wist je dat? Er meer dan 5.000 verschillende soorten full-body oefeningen zijn en minder dan 30 fitnesstoestellen? Daardoor kun je gewoonweg niet verveeld raken...

"Je merkt al heel snel dat je fitter wordt. En je ziet resultaat: strakker en slanker"
Claudia Mulder
Designer

Even voorstellen

Jaap

Hallo mijn naam is Jaap en met een flinke passie voor sport, training en gezondheid ben ik 2003 begonnen aan de opleiding Sportgezondheid aan de Hanzehogeschool in Groningen. 

Al snel wist ik dat mijn grootste interesse lag bij het functioneel trainen van mensen naar pijnvrij bewegen, een optimale fitheid en een beter resultaat.

Na mijn studie (in 2007) ben ik begonnen als trainer bij een fysiotherapiepraktijk en een sportschool in Marum. 

In deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen als trainer  met een eigen visie en een eigen methode in effectief en slim trainen. De werkwijze sloeg aan en er is een succesvolle dienst ontstaan waarbij ik veel mensen heb mogen helpen hun doelen te realiseren.

In februari 2015 ben ik met mijn grootste uitdaging gestart; zelfstandig ondernemer, een eigen bedrijf, met een eigen werkwijze. Sinds april 2018 heb ik de stap mogen maken naar een eigen pand met de nieuwe naam NOVAFIT.

Alles wat ik in de afgelopen 15 jaar heb gezien, ervaren en geleerd is samengekomen in een volledig uitgebalanceerde trainingsaanpak waar ik 100% voor sta. 

Mijn passie is om mensen te helpen hun doelen te behalen en te zien dat ze zich weer fit en krachtig voelen zonder langdurige sportschoolbezoeken, toestellen, rare diëten of stress!

Ontvang direct je full-body oefeningen in je mailbox

Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om snel fit te worden!

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!