fbpx

SPORTEN BINNEN EEN KLEINE GROEP

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Met Small Group Personal Training krijg je de kans om in een kleine groep te trainen en toch op eigen niveau. Vind je het fijn om zelfstandig te sporten, maar op elk moment te kunnen overleggen met je trainer? Is het prettig dat je in de gaten gehouden wordt op effectief en goed trainen en wil je graag met je eigen doelstellingen en wensen aan de slag? Dan past SGPT bij jou.

De voordelen van small group personal training

 • Hoge mate van persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Trainen met anderen en toch op eigen niveau
 • Veilig, verantwoorde en uitdagende individuele programma’s
 • Mogelijkheid tot trainen op flexibele tijden

ERVAAR EEN UNIEK TRAININGSMODEL

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.