fbpx

SNEL WEER PIJNVRIJ

RUG- EN SCHOUDERPROGRAMMA

Het rug- en schouderprogramma is ideaal voor een ieder die met rug of schouderklachten kampt en hier graag gericht aan wilt werken. Je bent uitbehandeld bij de fysiotherapeut en wilt graag op een verantwoorde wijze doortrainen om in de toekomst klachten aan rug of schouder te voorkomen. Je ontvangt een programma op maat en we begeleiden je professioneel tijdens de trainingen naar minder pijn en beter en soepeler bewegen.

Trainen bij NOVAFIT

 • Trainen op eigen niveau in een kleine groep
 • Training onder begeleiding van de personal trainer
 • Programma duur van 12 weken
 • Optioneel thuisoefeningen

ERVAAR EEN UNIEK TRAININGSMODEL

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!