fbpx

Ben jij klaar voor verandering?

Hoe kunnen we je helpen?

ONZE COACHING PROGRAMMA'S

We hebben 3 coachingprogramma’s waarmee we je helpen je leven drastisch om te gooien.  Je stoeit al een tijdje met je  jezelf en je leven op dit moment. Je weet dat er iets moet gebeuren om uit deze negatieve spiraal te komen. Je wilt verandering. Je “vroegere” ik terug. Bruisend van energie,   je favoriete jurkje aan en meer vertrouwen in jezelf. Met een van onderstaande programma’s helpen we je om, vandaag nog, jouw persoonlijke transformatie te starten.

STRONG FOR LIFE

Werkt je lichaam even niet mee? Last van  vermoeidheid en weinig energie? Wil je graag afslanken, maar wat je ook doet het gaat er niet af? Kies dan voor het STRONG FOR LIFE programma. In 4 maanden tijd zorgen jij voor een volledige transformatie. Je wilt minimaal 10 kg afslanken, minder pijnlijke gewrichten, meer zelfvertrouwen en meer energie voor de leuke dingen in het leven!

vrouw in rood hardlopen bos

STRONG 2 RUN - 5KM

Vind je hardlopen leuk maar vind je het lastig om vol te houden? Wil je nu eindelijk een keer 5 km onafgebroken kunnen hardlopen? Wil je daarnaast met hardlopen gewicht verliezen? Kies dan nu voor ons STRONG-2-RUN programma. Wij helpen je bij elke stap die je zet. Binnen 3 maanden loop jij vol trots en zelfvertrouwen je gewenste afstand. 

shutterstock_610944743

STRONG 2 RUN - 10KM

Het is klaar met allerlei excuses dat je geen tijd hebt om te bewegen of dat je het niet kunt. Nee, je gaat jezelf laten zien dat je het kan. Je kunt het hardlopen volhouden, je kunt afvallen en je kunt doorzetten. Je bent dit keer vastberaden om je doel te halen. Binnen 6 maanden loop jij eerste 10 kilometer. Niks of niemand houd je daar in tegen.

Wij helpen je starten en dit keer volhouden!

WIJ RADEN NOVAFIT AAN!

REVIEWS

Mascha
Mascha
Lees verder
"Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten
Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Chantal
Chantal
Lees verder
"Ik (in beginsel niet super sportief en meer sponsor van sportscholen die ik eerder bezocht dan deelnemer) heb een jaar geleden een sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld bij Novafit. Dat is echt de beste keuze in jaren geweest".
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige. Met plezier rij ik nog steeds naar de trainingen van Jaap wat mede komt doordat Jaap ook net even dat stapje extra doet".
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Gea Voort
Gea Voort
Lees verder
"ik was al langere tijd naar iets op zoek wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en me fitter en soepeler zou gaan voelen. Bij NOVAFIT heb ik dat eindelijk gevonden.
Previous
Next

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!