fbpx

Laat je op je afstand coachen

ONLINE PERSONAL TRAINING

Met online coaching wordt je op afstand (maar nog steeds persoonlijk) begeleid. Heb je niet de mogelijkheid om wekelijks af te spreken,  te reizen naar een sportlocatie of train je gewoon liever thuis? Dan is online coaching om je fitheid te verbeteren een goed idee. Je ontvangt trainingsprogramma’s en voedingsadviezen die je verder helpen in je doelen. Je kunt daarnaast eenvoudig je voortgang registreren en mocht je vragen hebben of een dipje ervaren dan is je coach altijd dichtbij.

De voordelen van online coaching

 • Programma’s op maat in een uitgebalanceerd programma
 • Ontvang de juiste feedback om steeds een stapje verder te komen
 • Motivatie en ondersteuning tijdens het proces
 • Train op je eigen tijden
 • Geleidelijk en veilig naar een mooi resultaat

NIET ALLEEN FIT VOELEN, MAAR ECHT FIT ZIJN; DAT IS ONZE MISSIE

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.