Wil JIJ beginnen met hardlopen?

Loop binnen 3 maanden met veel zelfvertrouwen JE EerstE 5 km!

Doe mee met de hardlooptraining van NOVAFIT en ontwikkel...

MEER ZELFVERTROUWEN & MINDER PIJN

Nooit meer onzeker de hardloopschoenen aantrekken of met vervelendere blessures je training moeten afbreken.

MEER ENERGIE & MINDER KILO'S

Op je werk of thuis sprint je de trap op in plaats van 5 minuten bijkomen als je eenmaal boven bent.

Rust & Ontspanning

Vergeet yoga. Hardlopen geeft je rust en kan de chaos in je hoofd heerlijk ordenen en heldere inzichten geven.

TROTS & SMAAKT NAAR MEER!

Naast het opbouwen van je conditie wil je ook trots zijn op het behalen van het ultieme doel, de 5km!

RESULTATEN VAN DEELNEMERS

""De zevenheuvelenloop in Nijmegen ging perfect! Mijn tijd: 1.29.39 is boven verwachting. Heuvels waren makkelijk te nemen. Alles ging soepel. Dus nog bedankt voor je training tijdens de voorbereiding en tips voor onderweg. Het heeft mij erg geholpen. Top!"
Lydia van Rijt
"Ben nu ook weer gaan hardlopen en dit kan ik beter volhouden. Volgens mij komt dit o.a. omdat ik door de trainingen van Jaap en NOVAFIT werk aan versterken van spieren. De combinatie hardlopen en fitness werkt erg goed.
Gea Voort
Gea Voort
"Ik ben in 9 voorgaande marathons nog nooit zo fit over de finish gekomen"
Chris Renkema
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige."
Jacco Strik

HARDLOOPGROEP NOVAFIT

Wil jij beginnen met hardlopen of het hardlopen weer oppakken?  

Doe dan mee met de hardlooptraining van NOVAFIT!

Elke zaterdagochtend loop je in een gezellige groep en onder begeleiding van een ervaren hardlooptrainer. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en alle kans om op eigen niveau je conditie te verbeteren. Zo is het lopen goed vol te houden en train je met plezier en conditie.

Het is mogelijk om je met een deel van de groep aan te melden voor leuke loopevenementen, zoals bijvoorbeeld de 4-mijl, te trainen voor individuele doelen of gewoon te lopen voor je plezier.

Naast de zaterdagtraining ontvang je loopschema’s om ook zelfstandig op een passende manier verder te kunnen trainen.

De training is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen of juist gemotiveerd wil worden om het hardlopen weer op te pakken. 

Naast de hardlooptrainingen is het mogelijk om bij NOVAFIT te trainen om je hardloopspieren te versterken, extra conditieopbouw en het voorkomen van blessures. Dit alles aan de hand van een persoonlijk op maat gemaakt programma en onder begeleiding van een personal trainer.

Heb je interesse? Meld je gerust vrijblijvend aan!Kies je hardloopplan!

Er zijn 3 opties om bij NOVAFIT mee te doen met de hardlooptraining. Naast wekelijkse looptraining kunnen we je ook helpen om je lichaam belastbaar en sterk te maken om zo blessures te voorkomen en om met meer vertrouwen en kracht te kunnen hardlopen. 

BASIC

19,95

maandelijks

STRONG

149,95

EENMALIG

PRO

199,95

eenmalig

Het BASIS plan is maandelijks. Het STRONG en PRO plan zijn voor een periode van 3 maanden.

Ervaringen werkwijze NOVAFIT

Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige. Met plezier rij ik nog steeds naar de trainingen van Jaap wat mede komt doordat Jaap ook net even dat stapje extra doet".
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Elke zaterdagochtend om 09.00. Vertrek is bij NOVAFIT (Felland Noord 12d te Haren)

Ideaal is om nog 1 keer per week zelfstandig te lopen. Zo kun je gericht toewerken naar 5km onafgebroken hardlopen.

Tijdens het programma zorgen we voor een verantwoorde opbouw en we maken we je lichaam geleidelijk sterker en goed belastbaar voor het hardlopen. Mocht je wel een blessure oplopen dan gaan we met je in overleg en specialisten om te kijken wat wel of niet mogelijk voor je is.  Het is zonde om het programma te onderbreken en weer terug te zijn bij af. Mocht het zo zijn dat lopen de blessure verergerd of dat het gewoonweg niet gaat dan pauzeren uiteraard je programma.

Aan verschillende. We kunnen samen bepalen welke evenementen binnen nu en 3 of 4 maanden worden gehouden. Uiteraard organiseren we ook eigen uitdagingen en challenges. We passen we daar het programma volledig op aan. 

Dat kan hoor. Het programma is ook erg waardevol om op deze manier andere hardloopdoelen te halen, je belastbaarheid in je lichaam op te bouwen en je doorzettingsvermogen te verbeteren.

Twijfel je nog of heb je nog andere vragen?  Neem gerust  contact met ons op.

Start met een gratis proeftraining!