fbpx

Voel je fit, ontwikkel meer energie en verlies snel ongewenste kilo's!

Met deze heerlijke gratis recepten zet je jezelf op het juiste pad naar een gezond en gevarieerd eetpatroon

Vaak ontbreekt het aan tijd en motivatie om je voedingspatroon echt drastisch om te draaien. Je weet dat beter en gezonder eten je goed zal doen. Het gaat vaak mis bij het inplannen en tijdgebrek om iets gezonds te bereiden. Met dit gratis receptenpakket + boodschappenlijst + weekplan heb jij altijd gezonde producten in huis en hoef je niet na te denken over wat je vanavond zal gaan eten. De gerechten zijn snel en eenvoudig te bereiden, gevarieerd en natuurlijk erg gezond!

  • Bespaar jezelf veel tijd en frustratie
  • Ontvang bruikbare tips per mail
  • Inclusief weekplan
  • Inclusief boodschappenlijst
Geschreven door:
Jaap Bos: Personal Trainer en eigenaar NOVAFIT Personal Trainingsstudio

– Opleidingen – Sportgezondheid Hanze Instituut voor Sportstudies, CHIVO opleidingen, “Over”gewicht, diëten en leefstijl, Gray Institute, Institute of Motion, Functional Strength Coach (Mike Boyle), OERsterk Leven (Richard de Leth)

Marian Alserda
Lees verder
Mijn omvang is verminderd en de overige kilo's kwijt, ook dat is belangrijk voor iemand met diabetes, hoe minder het vetpercentage des te beter
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige!
Claudia Mulder
Claudia Mulder
Lees verder
Je merkt al heel snel dat je fitter wordt en dat je steeds meer aan kunt. En je ziet resultaat: een strakker lijf!
Previous
Next