fbpx

TRAINEN VOOR JOUW DROOMEVENT

EVENTTRAINING

Staat een hele of halve marathon dit jaar of volgend jaar op jouw bucketlist? Is het volbrengen van een obstaclerun jouw ultieme uitdaging? Of wil je specifiek training voor je sportieve hobby? Kies dan voor eventtraining bij NOVAFIT en je laat persoonlijke begeleiden tijdens het proces.

Eventtraining bij NOVAFIT

 • Uitgebreid intakegesprek met beweeganalyse
 • Specifiek individueel programma voor het toewerken naar het sportieve
  event
 • Trainingen op afspraak, 1-op-1 of in een kleine groep
 • Voedingcoaching

ERVAAR EEN UNIEK TRAININGSMODEL

Er is een trainingsoptie voor iedereen

Testimonials

Wat anderen zeggen over NovaFit

 • "Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."

  Lies Pol
  Lies Pol
 • "De werkwijze van NovaFit is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨

  Hanneke Vochteloo
  Hanneke Vochteloo
 • "Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"

  Marijke Wortel
  Marijke Wortel

Ontdek onze werkwijze

Meld je aan voor een gratis proeftraining

Wees welkom om vrijblijvend een training uit te proberen en zo de werkwijze te ontdekken en de sfeer in de inspirerende studio te proeven.