fbpx

Bedrijfsfitness Haren

BEDRIJFSFITNESS in HAREN BIJ NOVAFIT

VEILIG, GERICHT EN GOED BEWEGEN VOOROP

Persoonlijk en altijd met de juiste techniek en intensiteit.

TRAINEN VOLGENS NATUURLIJKE BEWEEGPATRONEN

We kiezen voor oefeningen die een directe transfer hebben met jouw dagelijkse activiteiten, werk of sport.

OEFENINGEN OP MAAT VOOR HET BESTE RESULTAAT

Alle oefeningen staan in teken van jouw persoonlijke fitheid en gezondheid.

Sporten met korting

Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. En dat is goed nieuws! Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Bedrijfsfitness Haren, een gezonde zaak!

Wil je meedoen met het bedrijfsfitnessplan van NOVAFIT? Check snel of je in aanmerking komt voor sporten met korting op je abonnement via je werkgever op bedrijfsfitnessnederland.nl.

Waarom bedrijfsfitness bij NOVAFIT?

OP MAAT  I Samen stellen we een persoonlijke trainingsprogramma op, toegespitst op jouw fysieke mogelijkheden en op basis van je eigen startniveau en doel. We passen het programma tussentijds aan op jouw ontwikkelingslijn.

MET AANDACHT I Tijdens de trainingen word je persoonlijk begeleid door een ervaren en professionele personal trainer.

EN RESULTAAT I Onze missie is om te helpen je gezondheidsdoelstellingen te behalen en fit en goed in je lijf te zitten.

Fitness via de zaak? Kies voor bedrijfsitness in Haren bij NOVAFIT

Mascha
Mascha
Lees verder
"Na 25 jaar niet gesport te hebben, is het Jaap gelukt een fervente sporthater met plezier te laten sporten
Suzanne Kielman
Suzanne Kielman
Lees verder
"De kleine groepjes, frequentiemogelijkheden en de begeleiding: SUPER!"
Chantal
Chantal
Lees verder
"Ik (in beginsel niet super sportief en meer sponsor van sportscholen die ik eerder bezocht dan deelnemer) heb een jaar geleden een sprong in het diepe gewaagd en me aangemeld bij Novafit. Dat is echt de beste keuze in jaren geweest".
Paulien Elting
Paulien Elting
Lees verder
"Met een programma die bij jou en je doelen past, krijg je bij Jaap plezier in sporten!"
Otto de Gries
Otto de Gries
Lees verder
"Nu al ruim twee jaar met Jaap aan het trainen. Jaap weet je door zijn kennis en creativiteit goed te motiveren. Erg fijn om bij en met hem te trainen."
Susanne de Veer
Susanne de Veer
Lees verder
"Geen loze beloftes en mooie praatjes. Jaap maakt een goed programma helemaal op maat voor je en luistert goed naar wat je wilt bereiken. Past training ook desgewenst aan.
Jacco Strik
Jacco Strik
Lees verder
"De kilo's (ruim 20kg) zijn er al in de eerste maanden vanaf gevlogen en deze zijn er nog steeds af na anderhalf jaar. Dit allemaal niet alleen door de professionele aanpak van Jaap maar ook een hele prettige. Met plezier rij ik nog steeds naar de trainingen van Jaap wat mede komt doordat Jaap ook net even dat stapje extra doet".
Marijke Wortel
Marijke Wortel
Lees verder
"Wat een verschil met reguliere sportscholen waar ik eerder ben geweest. Daar zat je op apparaten, steeds hetzelfde programma, dat ging vervelen. En er was geen of nauwelijks toezicht. Waardoor je niet wist of je de oefeningen goed uitvoerde. Sinds een jaar bij NovaFit en dat is inderdaad echt anders!"
Hanneke Vochteloo
Hanneke Vochteloo
Lees verder
De werkwijze van NOVAFIT is op een prettige en stimulerende manier aan je conditie en leefstijl werken. Mooi afgestemde programma’s, kleine groepen met gemotiveerde mensen. Geen schreeuwerige overheersende muziek of een een zaal vol apparaten met zwetende lijven....¨
Lies Pol
Lies Pol
Lees verder
"Ik ben trots dat ik nog steeds pittige langlauftochten door Noorwegen kan maken. Ik doe dit al vele jaren. Inmiddels ben ik 63 jaar en sinds ik bij NovaFit train voel ik mij fitter dan ooit. Ik heb meer uithoudingsvermogen en ben sterker. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Met de trainingen van Jaap Bos heb ik daar alle vertrouwen in."
Gea Voort
Gea Voort
Lees verder
"ik was al langere tijd naar iets op zoek wat ik leuk zou vinden, kon volhouden en me fitter en soepeler zou gaan voelen. Bij NOVAFIT heb ik dat eindelijk gevonden.
Previous
Next

Ontvang direct je Receptenpakket in je mailbox!